KEBABHUIS 'T PLEINTJE

KEBABHUIS 'T PLEINTJE 't pleintje de lekkerste

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 444 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kebabhuis 't Pleintje. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 19:37 Didnt receive my food , you didnt bother to know the name of the person receiving the food or call the number i provide you .
16 jun 2022 om 21:00 Altijd lekker eten + vriendelijk personeel.
5 jun 2022 om 20:07 Weer heerlijk gegeten, zoals altijd! Bezorging duurde iets langer dan normaal, maar netjes bezorgd door vriendelijke dame!
5 jun 2022 om 19:48 Ik mis alleen de saus voor de rest erg lekker
29 mei 2022 om 23:30 Lekker eten en goede service
27 mei 2022 om 19:17 Goed eten en vriendelijk personeel!
28 apr 2022 om 20:29 Lekker eten !!
26 apr 2022 om 18:00 Nice
24 apr 2022 om 23:27 De schotel met kipfilet vonden wij prima smaken. Ook nog dank voor de oplossing van de verkeerde levering de vorige keer. Attent!
17 apr 2022 om 22:10 Als ik een pizza Torino bestel en aan de eettafel een Pizza Tonno gewaar die €2,00 goedkoper is dan kan ik dat qua Paasdrukte nog begrijpen, maar dit moet niet te vaak gebeuren. Zo jaag je vaste klanten weg…
7 apr 2022 om 6:16 We hebben 2 kapstok Döner besteld en we kregen 2 kapsalon Döner. Dit viel ons erg tegen. Telefonisch niet bereikbaar want ze waren gesloten na het bestellen. Niet zo handig 2 namen die op elkaar lijken waar geen onderscheid in gemaakt kan worden…
27 mrt 2022 om 20:57 Super bezorging, vriendelijke bezorger lekker gegeten