KEBABHUIS 'T PLEINTJE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 636 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kebabhuis 't Pleintje. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 5:20 Eten was zoals altijd goed! Bezorg tijd was half uur later dan aangegeven.
26 mei 2024 om 23:45 Zou 15a 20 min klaar zijn dat was niet zo gebeld zou het 30a35 min zijn bestelling gaan ophalen op afgesproken tijd kun je daar ook nog 20 min wachten
20 mei 2024 om 19:58 Bestelling zou om 18.22 hier zijn. 18.50 gebeld waar ze bleven. om 19.00 bestelling ontvangen. Aangegeven bij 1 van de calzone geen paprika en ui ivm allergie. Deze waren in verkeerde dozen geplaats. Nu allergie reactie
18 mei 2024 om 20:08 Zoals gewoonlijk weer netjes op afgesproken tijd geleverd en smaakte weer heerlijk.
15 mei 2024 om 22:58 Ik bestel hier tussendoor de calzone. En die is altijd zo lekker
5 mei 2024 om 22:27 Eten was nog warm en lekker terwijl ik helemaal in weert woon.
22 apr 2024 om 6:37 Heel lekker!
21 apr 2024 om 11:17 Goeie
7 apr 2024 om 22:43 Echt lekker eten.
7 apr 2024 om 21:08 Bestelling klopte niet maar was wel lekker. De pizza die we kregen was niet de juiste en ik had een kapstok besteld ipv de kapsalon die ik kreeg. Gelukkig is het eten hier altijd lekker!
27 mrt 2024 om 22:21 Eten was heerlijk, snel en warm bezorgd.
23 mrt 2024 om 19:50 Was weer heerlijk